Pasta & Noedels
- Bami Goreng
- Champignontruffel ravioli
- Gevulde pasta
- Gnocchi (basisrecept)
- Gnocchi met salieboter, sugersnaps en lamsbiefstuk
- Groene Pesto Pasta
- Lasagne al forne
- Lasagne alla Florentina
- Lentepasta met peultjes
- Lichte lasagne
- Pasta alla Norma
- Pasta di Napoli
- Pasta met dubbelgedopte tuinbonen
- Pasta met spinazie-ricottasaus
- Penne met asperges
- Ravioli (zelfgemaakt) met ricotta, kruiden en walnotenpesto
- Snelle Lasagne (vega)
- Spaghetti alla Positano
- Spaghetti Bolognese
- Spaghetti met gerookte zalm en rucola
- Spaghetti met tomatensaus en gehaktballetjes
- Spruitjes op Oosterse wijze
- Thaise visnoedels
- Thaise woknoedels met groenten
- Thaise wokschotel
- Vers pastadeeg
- Walnotenpasta
- Zalmcurry met pasta