Vlees
- Babi Ketjap
- Bal gehakt met rozijnen en een lapje kaas
- Bami Goreng
- Beef Wellington
- Bloemkoolschotel met sambal
- Broodje cheese-kalfsburger
- Chili con Carne
- Geschnetzelte
- Gevulde Italiaanse lamsbout
- Griekse gehaktballetjes (Bifteki)
- Hachee
- Kalfsoester met kappertjessaus
- Kalf verdronken in Chianti
- Lamsbout uit de oven
- Lamsnavarin met lentegroenten
- Meatloaf (gehaktbrood)
- Mexicaans gevulde tomaten
- Mexicaanse tortilla’s
- Ossenhaaspuntjes met aangeklede rijst
- Paella
- Prei met ham en kaas
- Prei-ovenschotel
- Ragout
- Rijst met kidneybonen en mais
- Rollade (slow cooking)
- Runderrolletjes met Mortadella
- Runderstoofschotel
- Saté babi ketjap
- Shepherds Pie
- Smoor Djawa
- Stifado
- Varkensfilet met abrikozen in ketjapsaus
- Varkenshaas in bladerdeeg
- Zuurkoolschotel met rijst en banaan
- Zweedse gehaktballetjes met cranberrysaus