Recept voor 4-5 personen:
- 1 pak woknoedels Conimex (= 4 blokken)
- 500 gr gemengde groenten (prei, rode paprika, taugé, paksoi)
- 2 cm verse gember
- 2 tenen knoflook
- 2 etl wokolie of sesamolie
- 2 etl Japanse sojasaus of woksaus
Snipper de schoongemaakte knoflook en gember heel fijn. Snijd de groenten in grove, langwerpige stukken. Breng ruim water aan de kook en kook de noedels in 2 minuten gaar. Laat de noedels in een vergiet uitlekken. Verwarm de olie in een wok of braadpan. Wok op hoog vuur de gember en knoflook en voeg daarna de gesneden groenten toe. Blijf op hoog vuur wokken, omscheppend, tot de groenten net glazig maar nog knapperig zijn. Voeg de uitgelekte noedels toe en tot slot de soja- of woksaus. Direct opdienen.
Lekker met Thiase viskoekjes en Thaise dipsaus.